Gedicht van toon hermans ♣ welkom op de site ann. Bol vriendschap boeken. Tekstje gedichtje kaartje quote om iemand sterkte te. Gww a leest en schrijft erover een gedicht. Meer dan herfst citaten op pinterest. Mooie zinnen nelson mandela paulaclaudiakeren site. Afbeeldingsresultaat voor toon hermans gedichten. Liefdesgedichten bekende dichters. Wees dankbaar tijd voor bezinning en nieuwe start. Beste ideeën over rouw op pinterest verlies citaten. Opwaartsche wegen · dbnl. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Gedicht verdriet toon hermans rr aboriginaltourismontario. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Inspirerende quotes voor de spoonie millennial.

Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Gedicht overleden kind sterretje google zoeken citaten. Meer dan afbeeldingen over wereld beroemde. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Liefdesgedichten bekende vlaamse dichters. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Citaten mijn gedichten. Beste afbeeldingen over liefdevolle en inspirerende. Links zeiksijs haagsweb. Beste ster citaten op pinterest licht. Bol vriendschap boeken. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Geluk toon hermans ringele roze lieve versjes. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Beste ideeën over bekende dichters op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.