Renate dorrestein citaten aforismen citeert de grote. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Stap check quote liefde trouwen geluk. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Tekstje voor huwelijk wedding ideas quote trouwkaart. Leuke teksten liefde quotes of the day. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Stoppen met werken gedichten google zoeken quotes. Bijbelteksten huwelijk en bruiloft ⚤ dagelijksebroodkruimels. Broer en zus teksten pinterest zussen. Liefdes recept leuk op steigerhout teksten pinterest.

Beste ideeën over uil citaten op pinterest uilen. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Relatie persoonlijkheidstest groeimogelijkheden geluk. Beste ideeën over gelukkig huwelijk citaten op. Afbeeldingsresultaat voor jaar getrouwd gouden. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Meer dan citaten huwelijk op pinterest bidden. Felicitatie teksten huwelijk quotes of the day. Felicitatie teksten huwelijk quotes of the day. Gelukwensen huwelijk humor to belbin.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.