Zwijgen over ziekte hillary desastreus de nieuwe realist. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste moeilijke tijden citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe dag citaten op pinterest. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Chronisch ziek ziekte van bechterew pinterest leven. Vragen die me het meest gesteld worden over lyme. Images about teksten on pinterest tears in. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Zeer leef je leven fz belbin. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest.

Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Spreuk niemand zei dat het makkelijk was. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Best images about teksten on pinterest kerst free. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.