Citaten en wijze woorden uit de islam ware status van. Oorlog zonder vrienden op vinnie pixton strips. Citaten oorlog en vrede geert fotografeert lode marley. Oorlog zonder vrienden evert hartman jeugdliteratuur. Andere boeken van evert hartman bibliotheekema. Beste ideeën over echte vriendschap citaten op. Andere boeken van evert hartman bibliotheekema. Wie eerlijk is in het leven tegeltjeswijsheid. Deathdream recensie moviescene. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Joppekoers je bent op de beste wordpress site ooit. Inspirerende citaten uit de bhagavad gita mindfulmommy. Gedicht voor overleden kind gedichtjes pinterest. Kerstgedichten geschreven in tijden van oorlog. Sinterklaas achtergrond voor gedicht google zoeken.

Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Oorlog zonder vrienden a c vos. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Andere boeken van evert hartman bibliotheekema. Ga je scheiden uit elkaar wat zeg kind eren en. Boeken woii carlijn vis. Andere boeken van evert hartman bibliotheekema. Spreuken engels google zoeken mooie teksten. In vreemde handen nodig prijsbest 🏆. Solitude symboliek lotusbloem. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Eerste wereldoorlog engelse soldaten ondersteuenen. Citaten uit oorlog zonder vrienden ga ik eindelijk. Meer dan afbeeldingen over boek per week op. Briljante en herkenbare quotes van rumag.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.