Pinterest the world s catalog of ideas. Heb je in hoofd nog ruimte voor waanzinnige plannen. Loesjes spreuken only dayquoter jouwweb. En nu is het tijd voor een echt plan zo eentje waarbij. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste afbeeldingen over loesje quotes op pinterest. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Teambuilding loesje pinterest work quotes. Beste grappige wiskunde citaten op pinterest. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Loesje google zoeken citaten pinterest. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Verschil moet er niet zijn dat je maken loesje.

Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Groei wanneer wordt de economie nou eens volwassen. Beste ideeën over ster citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Spreuken loesje vriendschap google zoeken. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Check http loesje de nieuwsbrief en meer. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Gastenboek davidenjudith. De weg naar geluk is houden van beren loesje.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: