Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Omgaan met een blijvende beperking is moeizaam. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Troostgeschenk gedicht ziekte teksten afscheid. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten ziekte terbaru beste ideeën over bruiloft. Citaten ziekte vario leven met sjogren view topic. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op.

Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Citaten ziekte als citaat de wonden die onzichtbaar zijn. Inzicht kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen maar. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Pin van elma op teksten uitspraken pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Niet schelden citaten pinterest gedichten. Pin van marieke thomas op gevoelige mooie teksten. Leef je eigen leven teksten voor mijn kinderen dutch.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]