Zieer grappige plaatjes foto s. Beste ideeën over maandag citaten op pinterest happy. Igor stravinsky muziek wordt het best begrepen door. K van berkel citaten uit het boek der natuur · dbnl. Kerst ren dieren loesje quotes pinterest. Wacht stop humor pinterest lustig lachen en. Solitude citaten over katten. Wil jij de zon alvast aanzetten dan schenk ik zo. Beste grappige maandag citaten op pinterest. Wijsheden met dieren onderdelen voor auto. Ik ben niet alleen teksten pinterest honden dieren. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Citaten over compassie uit het boek ‘mysteriën en. Citaten en gedichten over honden hondenforum. Honden spreuken quotes of the day.

Dieren spreuken om er een mooie dag van te maken spreuk. Pin van margret hoppe op proverbs and poems spreuken. Beste geduld citaten op pinterest tijdsopname. Beste ideeën over grappige dieren op pinterest. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Spreuken en wijze gezegden op dieren plaatjes. Natuur google zoeken groen vogels en dieren. Solitude citaten over katten. Citaten en wijze woorden uit de islam juli. Wandelen ༺ mooie teksten ༻ pinterest wisdom. Honden. Citaten en spreuken over dieren. Pin van leentje v d tillaart op bij ons in huis heerst de. Spreuken en wijze gezegden op dieren plaatjes. Beste ideeën over huisdier citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)