Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over huisdier citaten op pinterest. Wijsheden met dieren onderdelen voor auto. Beste grappige maandag citaten op pinterest. Spreuken spirituele teksten. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Citaten en spreuken over dieren. Citaten over de zomerse pestduiveltjes die vliegen heten. Pps d met mooie citaten. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Honden spreuken quotes of the day. Mooie spreuk over vriendshap. Facebook achtergrond dieren met spreuk google zoeken. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Kerst ren dieren loesje quotes pinterest.

Solitude citaten over paarden. Solitude citaten over katten. Spirituele spreuken en citaten teksten. K van berkel citaten uit het boek der natuur · dbnl. Zo mooi afscheids teksten pinterest. Spreuken en wijze gezegden hyve hyves. Beste ideeën over katten citaten op pinterest kat. Ik ben niet alleen teksten pinterest honden dieren. Igor stravinsky muziek wordt het best begrepen door. Wat brengt je hond jou hondenforum. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Dieren begrijpen elkaar zonder te spreken gedichten. Beste afbeeldingen over spreuken en gezegden op. Beste afbeeldingen van prentjes met tekst ️ citaten. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.