Grappige citaten over grappen. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Grappige citaten pinterest. Sarcasme grappige spreuken en citaten wenskaart zazzle. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Pin van krachtaardig op inspiratie. Motivatie bleef liggen teksten pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Aardig rumag quotes pinterest citaten spreuken en. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Pin van tineke kregel op fun. Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Citaten politiek xiaomi over de van.

Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten democratie android lek in geeft. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste ideeën over grappige dans citaten op pinterest. Beste grappige ouder citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Ik ben niet eigenwijs loesje citaten spreuken en teksten. Beste afbeeldingen van rumag darum citaten. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste afbeeldingen van lieve leuke grappige teksten. Citaten politiek xiaomi over de van. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.