Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste strand citaten op pinterest zomer. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Beste ideeën over grappige zomer op pinterest. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand. Meer dan grappige zus citaten op pinterest. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Citaten zomer djx beste ideeën over strand op. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Girlscene inspirerende quotes die de zomer perfect.

Ik mis de zomer seasons pinterest dutch quotes. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Wat een heerlijk weer zomer leuke spreuken. Zo dat was de zomer nu wordt het tijd voor stoere. Citaten over zomer beste ideeën strand op. De populairste ideeën over grappige citaten reizen. Beste ideeën over zon citaten op pinterest. Gedicht als ik wacht op de zomer difiducia coaching. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Zomer spreekwoorden en citaten. Beste zomer strand citaten op pinterest. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]