Quote it. Lente als de vogels plek van je wekker innemen loesje. Citaten mijn gedichten. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Ik mis de zomer seasons pinterest dutch quotes. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste zomer strand citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand.

Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Beste ideeën over grappige zomer op pinterest. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Gedicht als ik wacht op de zomer difiducia coaching. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Darum zomer mooie teksten pinterest spreuken. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Girlscene inspirerende quotes die de zomer perfect. Beste strand citaten op pinterest zomer. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Rumag zomer spreuken citaten en teksten.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)