Spreuken quotes en citaten over samenwerken ik kan. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest werk. Tekst voor afdeling quotes pinterest teksten. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Anoukske on twitter quot secretaresses de leukere. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Teksten voor ministerie van buitenlandse zaken mwah. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest.

Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Spreuken over samenwerken ro belbin. Een goede leraar is het halve huiswerk loesje. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Meer dan huis citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor tekst respect collega s. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken. Heb je jaren gestudeerd wordt gezond boerenverstand weer. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Grappige citaten verjaardagen pinterest. Loesje oud en nieuw pinterest nieuwjaar. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Bedankje collega gedicht.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.