Voorkeur inspirerende teksten samenwerken tq. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Citaten samenwerken humor beste ideeën over werk. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Quote mindful leven tijd nemen voor jezelf is een keuze. Citaten samenwerken xl spreuk my style. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Wil je snel gaan ga alleen ver komen samen. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Kennis macht samenwerking kracht citaten quotes. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Samenwerken teksten pinterest citaten spreuken en. Want alleen kan je niks en met z n allen alles.

Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Bij elkaar komen is een begin blijven. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Spreuken over samenwerken ro belbin. Op het einde komt altijd goed en als niet. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Loesje google zoeken citaten pinterest. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Als je echt graag wil muur gedicht gedichten citaten. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.