Bij elkaar komen is een begin blijven. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Wijsheid als je gelukkig bent moet niet nog gelukkiger. Spreuken over samenwerken ro belbin. Beste inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Plaatjes spreuken quotes memes mooie en wijze. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Spreuken over samenwerken ro belbin. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Waar mensen samenwerken wordt gemenst life quotes. Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig.

Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Bij elkaar komen is een begin blijven. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje cocreatie. Beste ideeën over positieve gedachten op pinterest. Top spreuken over dankbaarheid hét zingevingsplatform. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.