Beste ideeën over slimme citaten op pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken. Pin van ad smetsers op mijn juf pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Quot soms valt er niets te managen lees de boekbespreking. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over deur citaten op pinterest motto s. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Behoeft geen verdere uitleg nodig lbxxx jabbertje.

Best images about inspirerende teksten on pinterest. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over lezen op pinterest boeken. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Evaluatie van flipping de lessenserie ervaringen met. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.