Best images about inspirerende teksten on pinterest. Beste ideeën over lezen op pinterest boeken. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Evaluatie van flipping de lessenserie ervaringen met. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over slimme citaten op pinterest.

Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Quot soms valt er niets te managen lees de boekbespreking. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over deur citaten op pinterest motto s. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Behoeft geen verdere uitleg nodig lbxxx jabbertje. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Pin van ad smetsers op mijn juf pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)