Citate fotografie hati fotograf borcanul cu. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate in fotografie despre. Citate despre fotografie. Cristian shared a link. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Vrolijke fotografie quotes fotografille. Vrolijke fotografie quotes fotografille. Citate fotografie queen despre. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest.

Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Pin van angela der vlugt op uitspraken gedichten. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Citate scurte fotografie despre viata osho fraze. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate in fotografie despre. Citate de călătorie. Citate in fotografie despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.