Citate despre fotografie. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Rust er auteursrecht op quotes en citaten. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Citate fotograf borcanul cu. Fotografie en beeldvisie quotes. Vrolijke fotografie quotes fotografille.

Citate despre fotografie. Citaten paolo coelho. Fotografie cursus basis en vervolg opleiding artstudio. Vrolijke fotografie quotes fotografille. Citate despre fotografie. Citate fotografie borcanul cu. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Citate despre fotografie. Citate preferate strop de lumina pagină. Citate despre fotografie. Cristian shared a link. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate fotografie borcanul cu.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.