Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Bekende nederlanders lezen peuters voor binnenland dvhn. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen alleen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bekende nederlanders lezen peuters voor wel. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Pin van voorleesjuffie op lees citaten quotes over lezen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Citaten zijn als sprookjes. Quote van de week tekstbureau ginneken. Gaston burssens citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)