Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Madrid librería books to read en. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Bekende citaten over lezen beste ideeën. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Leeftijd naam teksten gedichten google zoeken. Citaten van bekende nederlanders ali b boeken deze.

Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Pin van voorleesjuffie op lees citaten quotes over lezen. Best citaten over boeken images on pinterest magic. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Bekende citaten over lezen beste ideeën. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Allreadersunite books are life pinterest boeken.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.