Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten appevent als je voor apps bent. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Bekende citaten over lezen beste ideeën. Allreadersunite books are life pinterest boeken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Madrid librería books to read en. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bekende citaten over lezen beste ideeën. Bekende nederlanders lezen peuters voor binnenland dvhn.

Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Bekende citaten over lezen beste ideeën. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Pin van voorleesjuffie op lees citaten quotes over lezen. Beste boek citaten op pinterest over lezen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Spreuk loesje brainjob. Bekende citaten steve jobs what can teach. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bekende citaten over lezen beste ideeën.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)