Beste ideeën over wijn grapjes op pinterest grappige. Beste ideeën over wijn grappen op pinterest. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Dicht erbij wijn spreuken pinterest citaten. Beste ideeën over wijn grapjes op pinterest grappige. Beste ideeën over wijn gezegden op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Beste ideeën over grappige borrel citaten op pinterest. Wijn quotes en uitspraken “wijn is het meest beschaafde. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Mc wijn vrouwenhumor pinterest humor quotes en. Wijn dicht erbij lieve woorden pinterest wine. Een glas wijn grappige drankplaatjes spreuken.

Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Solitude citaten over eten en drinken. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Pin van jacques dufourmont op citaten over wijn quotes. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Poster met tekst over wijn voor de keuken teksten. Beste ideeën over wijn grapjes op pinterest grappige. Beste ideeën over wijn grapjes op pinterest grappige. Drank citaten op pinterest drinken bar. Grappige bier citaten op pinterest. Witte kerst wijn rumag pinterest. Beste ideeën over wijn grapjes op pinterest grappige.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]