Beste ideeën over wijn verjaardag op pinterest. Beste ideeën over wijn grapjes op pinterest grappige. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Beste ideeën over wijn grapjes op pinterest grappige. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Beste ideeën over grappige citaten wijn op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Wijn ongezond quotes gedachtes spreekwoorden. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Wijn quotes en uitspraken “wijn is het meest beschaafde. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Beste ideeën over grappige borrel citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Beste ideeën over grappige citaten wijn op.

Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Poster met tekst over wijn voor de keuken teksten. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Drank citaten op pinterest drinken bar. Tegeltjeswijsheid wijnen pinterest wijn teksten en. Beste ideeën over wijn grappen op pinterest. Beste ideeën over wijn grapjes op pinterest grappige. Wijn dicht erbij lieve woorden pinterest wine. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Citaten oude wijn beste ideeën over grapjes op. Witte kerst wijn rumag pinterest. Mc wijn vrouwenhumor pinterest humor quotes en. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Beste ideeën over wijn gezegden op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.