Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over vader zoon citaten op pinterest. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Broer en zus teksten pinterest zussen. Beste ideeën over kleinzoon citaten op pinterest. Beste zoon citaten op pinterest zonen dochter. Moederdag kado nodig leuk tekstbord voor de liefste mama. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest.

Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Beste ideeën over kind verlies op pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Een brief van moeder teksten pinterest dochter. Liefde van een moeder naar kind gedicht. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Geboortekaartje spiegel gefeliciteerd met jullie zoon.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)