Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Citaten en wijze woorden uit de islam spreuken. Citaten en wijze woorden uit de islam wat als. Citaten en wijze woorden uit de islam niets kan je. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest korte. Citaten en wijze woorden uit de islam allah is met ons. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten uit de islam koran youtube. Citaten en wijze woorden uit de islam islamic quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam stenen worden bloemen. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam jaloezie. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Best nederlandse quotes islam images on pinterest.

Citaten en wijze woorden uit de islam spreuken. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam gelijkenis geleerde. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam allah zal je. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam zie het goede in. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Citaten en wijze woorden uit de islam ُُeen hart dat. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam als je alleen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.