Wijsheid wanneer je praat herhaal alleen wat al. Aandacht zegt niks bb citaten dutch pinterest. Eenvoud is een sleutel van wijsheid die vind je in. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Ideeën over wijze woorden op pinterest motiverende. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Humoristische wijsheden. Zen quotes boeddhistische wijsheden plazilla. Citaat ingspire in de stilte van het denken hoor je. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Wijsheid stop met vasthouden wat pijn doet reik uit. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Vrijheid mooie teksten pinterest boeddha. Chinese wijsheid als je troebel water met rust laat. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan.

Wijsheden algemeen. Albert einstein quotes life pinterest citaten. Wijsheid in iedere bocht van je levenspad zit wel een. Wijsheden mahatma gandhi. Spirituele spreuken en citaten teksten. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Spirituele spreuken en citaten teksten. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Chinese wijsheid boeken lezen ying travel. Beste ideeën over wijsheid op pinterest citaten. Those who know me never doubt insights to my way of. Boeddha wijsheden. Images about teksten on pinterest tears in. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.