Arabisch nu مـعـهــد الـعـربـيـة الآن wijsheden. Wijsheid spreekwoorden en citaten. Wijsheid goede vrienden laten je geen stomme dingen doen. Citaten over wijsheid youtube. Filosofische citaten vriendschap wijsheid wanneer je. Eenvoud nicole quotes to remember pinterest gezegden. Eenvoud is een sleutel van wijsheid die vind je in. Filosofische citaten eten beste ideeën over gezond. Filosofische citaten eten beste ideeën over gezond. Wijsheden ontvangen per e mail. Pin van judith egberink op gedichten pinterest. Wijsheid op elk moment in ons leven hebben we een. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Filosofische citaten eten beste ideeën over gezond. Filosofische citaten eten beste ideeën over gezond.

Filosofische citaten vriendschap wijsheid wanneer je. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en. Thich nhat hanh lach haal adem en neem de tijd hét. Filosofische citaten vriendschap wijsheid wanneer je. Wijsheid wanneer je praat herhaal alleen wat al. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Citaten quotes nicoleplantius. Spreuken wijsheid. Filosofie citaten. Chinese wijsheid als je troebel water met rust laat. Wijsheid is weten erkennen aanvaarden en veranderen. Spreuk zelfkennis is het begin van de wijsheid. Ideeën over wijze woorden op pinterest motiverende.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.