Stilte is er om van te genieten niet ze vullen. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Stilte spirituele teksten. Gedicht stilte bijzondere gedichten en citaten. Gwf hegel citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten over stilte spirituele teksten. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Citaten over stilte spirituele teksten. Beste ideeën over stilte citaten op pinterest. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Stilte in spreuken citaten oneliners uitspraken en. Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en. Mooie spreuk over vriendshap. Beste ideeën over stilte citaten op pinterest. Zingeving melissa jonker digital artist.

Met meditatie is het als piano spelen hoe meer je. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Adem stilte in liefde uit koester je hart en bid. Spirituele vrienden citaten over stilte. Beste liefdesverdriet citaten op pinterest. Rutger kopland stilte wie wil beschrijven moet. Remco campert de dood is slechts stilte in zaal. Laluza citaten van zen en andere meesters. Citaten over eerlijkheid google zoeken eerlijk. Solitude citaten over de stilte. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ruzie citaten op pinterest stilte. Intuïtie leeft in de stilte van jezelf hoe dieper. Citaten lao tse stilte is een bron van grote kracht.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.