Zonder denken vult stilte ruimte ik voel ben. Citaten over stilte spirituele teksten. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Citaten lao tse stilte is een bron van grote kracht. Uitspraak jon kabat zinn zelfs het kleinste moment van. Stilte spirituele teksten. Citaten wijsheid meer dan motiverende op. Stilte spirituele teksten. Gedicht stilte bijzondere gedichten en citaten. Meer dan beroemde franse citaten op pinterest. Beste ideeën over stilte citaten op pinterest. Oorverdovende stilte rememberme gedichten mooie. Solitude citaten over de stilte. Gedachten komen en gaan vullen tijd leven enkel dit. Stilte in spreuken citaten oneliners uitspraken en.

Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Zodra je de essentie van stilte ontdekt begrijp. Zodra je de essentie van stilte ontdekt begrijp. Beste liefdesverdriet citaten op pinterest. Solitude citaten over de stilte. In de stilte van ochtend snelt je denken naar avond. Stilte even alleen teksten quotes pinterest. Beste ideeën over stilte citaten op pinterest. Adem stilte in liefde uit koester je hart en bid. Pas als je samen van stilte kunt genieten vertel elkaar. Beste ideeën over stilte citaten op pinterest. God is in de stilte citaten spreuken aforismen. Beste stilte citaten op pinterest ruzie gek. Citaten over eerlijkheid google zoeken eerlijk. Stilte is een bron van kracht de parel wijsheid en.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.