Zodra je de essentie van stilte ontdekt begrijp. Solitude citaten over de stilte. In de stilte van ochtend snelt je denken naar avond. Citaten over stilte spirituele teksten. Citaten over stilte spirituele teksten. Beste ideeën over stilte citaten op pinterest. Stilte even alleen teksten quotes pinterest. Rein geweten is wat we echt nodig hebben om de waarheid. Meer dan beroemde franse citaten op pinterest. Beste ideeën over stilte citaten op pinterest. Citaten wijsheid meer dan motiverende op. Gedichten paula hagenaars om een glimlach of traan. Gedachten komen en gaan vullen tijd leven enkel dit. Stilte spirituele teksten. God is in de stilte citaten spreuken aforismen.

Zonder denken vult stilte ruimte ik voel ben. Uitspraak jon kabat zinn zelfs het kleinste moment van. Oorverdovende stilte rememberme gedichten mooie. Citaten lao tse stilte is een bron van grote kracht. Spirituele vrienden citaten over stilte. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Zodra je de essentie van stilte ontdekt begrijp. Gedicht stilte bijzondere gedichten en citaten. Solitude citaten over de stilte. Stilte spirituele teksten. Beste stilte citaten op pinterest ruzie gek. Beste liefdesverdriet citaten op pinterest. Stilte is een bron van kracht de parel wijsheid en. Gedichten over spiritualiteit bijzondere en. Beste ideeën over stilte citaten op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.