Citaten grappig togel alvast bedankt nederlandse dutch. Pin van yo willems op mooie teksten spreuken gezegdes. Kwetsbaarheid durven tonen maakt je tot een sterker. Citaat van ingspire laat achter je wat was gaan. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Als je het woord moeilijk weg laat zal zien dat. Pin van nina op rumag vesar boeff darum grappig. Pin van jack de jong op whatsapp gesprekken pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Te grappig great sayings uitspraken pinterest. Sebastian koyan sözler quotes messages en poems. Een leuke poster van zoedt met grappige tekst over. Grappige citaten over grappen. Wacht stop humor pinterest lustig lachen en.

Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Beste ideeën over dutje citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over dieet humor op pinterest grappige. Beste ideeën over ouderschap op pinterest opvoedtips. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Mooie spreuken made bij lm quotes of the day. Loslaten of duwen rumag quotes. Grappige citaten verjaardagen pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.