Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Liefde citaten pagina pot van. Best sufi quotes ideas on pinterest flow. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Rumi cartoons illustrations vector stock images. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Antwoord elke rumi stock afbeelding bestaande. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. New titles. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel.

Vergeet niet dat citaten pot van. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest helemaal. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Carte postale typographie de citation rumi avec le rose. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Follow ivarmol tweet terug naar boven. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)