Jezus verschijnt gematerialiseerd in de tempel en aan zijn. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Lente spring frühling buy it at vanmariel. Kik legújabb akciós újság íme a május től érvényes. Ideas to try about mooie teksten morgen search and. Dag dutchlettering van januari. Pasen opstanding. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. De hof van getsemane en het verraad door judas iskariot. Bij mij is het elke dag pasen quotes i like pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel.

Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Best images about posters citaten quotes on. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Beste ideeën over christelijke foto op pinterest. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Best images about posters citaten quotes on. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Stille zaterdag google zoeken christelijke teksten.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.