Engelse teksten quotes of the day. Bol citaten aforismen cees buddingh. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Citaten zoeken quest spreuken engels google mooie. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Quote van de week tekstbureau ginneken. Lees je ook zo veel… vertaalde boeken men denkt wel eens. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Marten toonder boeken over. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Beste ideeën over auteur citaten op pinterest.

Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten boeken xl kosmos groot citatenboek. Citaten zoeken quest spreuken engels google mooie. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Bol inspirerende business citaten. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.