Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Engelse teksten quotes of the day. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Bol inspirerende business citaten. Beste ideeƫn over citaten lezen op pinterest. Beste ideeƫn over citaten lezen op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeƫn over citaten lezen op pinterest. Beste ideeƫn over kinderboeken op pinterest kinderen. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeƫn over citaten lezen alleen op. Beste ideeƫn over auteur citaten op pinterest. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk.

Citaten zoeken quest spreuken engels google mooie. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Citaten boeken xl kosmos groot citatenboek. Bol citaten aforismen cees buddingh. Lees je ook zo veelā€¦ vertaalde boeken men denkt wel eens. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten zoeken quest spreuken engels google mooie. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Marten toonder boeken over. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden ideeļæ½n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.