Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Marten toonder boeken over. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Twintigduizend citaten door s w f margadant gebonden. Bol citaten aforismen cees buddingh. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Beste ideeën over auteur citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Johan cruijff uitspraken sytze de boer. Beste ideeën over citaten lezen alleen op pinterest.

Bol inspirerende business citaten merkloos. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Best citaten over boeken images on pinterest library. Beste ideeën over boek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.