Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Zo breng ik de dag graag door quotes pinterest. De mok van koffie papa met citaten zazzle. Citaten koffie english het dna invite topic oneplus page. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Bastion collections thea time en potje koffie. Best tea time quotes ideas on pinterest old. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Afbeeldingsresultaat voor niks moet niksen mag handletter. Beste keuken citaten op pinterest koken. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Lekker bakkie teksten pinterest koffie spreuken en. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Coffee lover love en.

Solitude citaten over koffie. Thuis ook met thee borden mooie teksten pinterest. Geweldige koffie to go beker met tekst de koffiebeker is. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Pin van jeanne klijberg op koffie pinterest. Koffie words pinterest teksten en citaten. Jammer joh ik sta wel op en maak koffie zelf no problemo. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Citaten koffie english het dna invite topic oneplus page. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Begin de dag met koffie en een lach goedemorgen. Wil jij de zon alvast aanzetten dan schenk ik zo. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)