Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Best tea time quotes ideas on pinterest old. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Mei dag van de verpleging jabbertje. Maandag fijne maandagmooie nieuwe week plaatjes. Feiten over koffie koffiefilters. Afbeeldingsresultaat voor niks moet niksen mag handletter. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Koffieverslaving dat je het koffieapparaat enthousiaster. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Woensdag spreuken pinterest goedemorgen en. Reeks van koffie verwante typografie citaten over.

Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Sorry de koffie ging niet af en wekker was op loesje. Koffie words pinterest teksten en citaten. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Zo breng ik de dag graag door quotes pinterest. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. De mok van koffie papa met citaten zazzle. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Fijne dag liefde vriendschap geluk. Koffie « teksten pinterest en. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.