Wil jij de zon alvast aanzetten dan schenk ik zo. Beste keuken citaten op pinterest koken. Auteur van dit gedicht nafiss nia kopje koffie. Afbeeldingsresultaat voor niks moet niksen mag handletter. Geweldige koffie to go beker met tekst de koffiebeker is. Begin de dag met koffie en een lach goedemorgen. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Mooie spreuken pinterest. Coffee lover love en. Koffie rumag pinterest. Citaten koffie english het dna invite topic oneplus page. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Pin van ramona s op loesje rumag levens qoutes. De cse s komen eraan bokt. Solitude citaten over koffie.

Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Feiten over koffie koffiefilters. Zo breng ik de dag graag door quotes pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Lekker bakkie teksten pinterest koffie spreuken en. Bastion collections thea time en potje koffie. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Mannen zijn als goeie koffie alleen de hele houden. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Pin van jeanne klijberg op koffie pinterest. Thuis ook met thee borden mooie teksten pinterest. Dicht erbij koffie pinterest. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.