Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Pin van ilse de ridder op verzorgenden pinterest. De stilte spreekt als woorden tekortschieten alzheimer. Best images about citaten over dementie on pinterest. Best citaten over dementie images on pinterest om. Best citaten over dementie images on pinterest om. Dementie pinterest feelings. Beste afbeeldingen van dementie autisme citaten uit. Mooie tekst zorgboerderij t personnebos. Lief quot ik kan niet beloven dat al je problemen oplos. Best citaten over dementie images on pinterest om. Toon hermans sterkte beterschap bemoediging pinterest. Pin van harma hommad op loesjes pinterest. Wat is belangrijker gelijk of geluk citaten over. Beste afbeeldingen van zorg zo oudjes oude dames.

Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Mooi gezegd door sylvia eickholt als iemand met dementie. Grappig gedicht over ouder worden rc belbin. Best images about citaten over dementie on pinterest. Beste gezondheidszorg citaten op pinterest verpleging. Liefde toon je niet in woorden maar daden citaten. Best images about citaten over dementie on pinterest. Beste afbeeldingen over citaten dementie op. Uniek toon hermans de ander over vriendschap gedicht. Alzheimer ouderenzorg pinterest. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over citaten dementie op. Dementie gedichten pinterest en. Uitreiken naar wat voor je ligt wordt makkelijker als.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)