Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Mooie spreuk kracht pinterest psychologie bord et. Beste ideeën over zelf geluk citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige reacties op pinterest. Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Afbeeldingsresultaat voor beste vriendinnen quotes leuke. Meer dan originele citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor kwaadspreken quotes rumag enzo. Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest. Meer dan nieuwe liefde gezegden op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten. Rumag bereikt met ongecompliceerde slogans bijna een. Commentagram tekst toevoegen aan afbeeldingen en. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest.

Afbeeldingsresultaat voor mooie teksten ware woorden. Beste afbeeldingen van aanmoediging christelijke. Pin van deanne v h op spreuken pinterest. Doemaarniet humor doe maar niet pinterest meer. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Gedichten over vriendschap fw belbin. Genoeg leuke teksten voor instagram aa belbin. Top teksten voor insta rp belbin. Beste baby meisje citaten op pinterest dochter. Beste liefdesverdriet citaten op pinterest. Van harte gefeliciteerd leuke kaart voor de jarige. Commentagram tekst toevoegen aan afbeeldingen en. Beste ideeën over vriendschap citaten op. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. We are one wijsheden.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)