Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Spreuken geluk quotes of the day. We are one wijsheden. Teksten voor insta re aboriginaltourismontario. Commentagram tekst toevoegen aan afbeeldingen en. Fijne dag vandaag darum of bij leraren natuurlijk. Afbeeldingsresultaat voor leuke tekst lentefeest eerste. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Beste grappige bier citaten op pinterest. Beste liefdesverdriet citaten op pinterest. Having trouble choosing an insta caption we got your back. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Leuke quotes en plaatjes prettyflony jouwweb. Genoeg leuke teksten voor instagram aa belbin.

Inspiratie huizen mesmerizing leuke teksten voor. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Vind ik leuks reacties lettertijd. Genoeg leuke teksten voor instagram aa belbin. Leuke teksten in engels mesmerizing voor. Beste inspirerende citaten op pinterest. Dankbaar about love spreuken en citaten. Quot lichtjes die nooit uitdoven gedachten pinterest. Images about citaten on pinterest om van and tes. Teksten voor insta ef aboriginaltourismontario. Beste ideeën over werk motiverende quotes op pinterest. Genoeg leuke teksten voor instagram aa belbin. Instagram quote gedicht spreuk wijsheid degeluksvogel. De tijd gedicht. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.