Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes citaten relaties en. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Veel liefde quotes pinterest spreuken en. Ware liefde kent geen waarom inderdaad lbxxx. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest.

Leuke grappige sarcastische teksten rumag vesar. Pin van judy krahn op lovely words pinterest citaten. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Stuk stront darum pinterest spreuken. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste afbeeldingen van life quotes citaten over. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.