Veel liefde quotes pinterest spreuken en. Beste citaten over relaties op pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Gelukkige relatie ☼mooie woorden ☼ dutch only. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest. Pin by miranda defluri on this could be us goals ️ pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Meer dan verbroken relatie citaten op pinterest. Pin van bharetie dhorai op you pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest. Gentlemenhood heartspark pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest. Meer dan citaten over relaties op pinterest.

Pin van claudia den brekel op stempel afbeeldingen. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Happinez pinterest love me quotes en. Beste ideeën over huwelijk gezegden op pinterest. Ik hou van jou liefde xyz pinterest. Dagelijkse quotes mwah valentijn woordgrappen love. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Pin van yoka de bruin op words quotes pinterest. Ik heb liever ruzie met jou dan een relatie iemand. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. My sky sun moon lyrics mooie teksten. Lesson learned life beautifull. Pin van an sofie op me pinterest. T mooiste wat er me de laatste periode is overkomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)