Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. My sky sun moon lyrics mooie teksten. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Meer dan citaten over relaties op pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Lesson learned life beautifull. Meer dan verbroken relatie citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest.

Pin van yoka de bruin op words quotes pinterest. Sorry dat ik je vertrouwde mijn fout niet de jouwe. Gentlemenhood heartspark pinterest. Happinez pinterest love me quotes en. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest. Pin van merel mathijsen op citaten ️ liefde. Beste citaten over relaties op pinterest. Beste citaten over relaties op pinterest. Herstel gaat gepaard met communicatie iemand anders kan. Veel liefde quotes pinterest spreuken en. Pin van bharetie dhorai op you pinterest amor amistad. Ik heb liever ruzie met jou dan een relatie iemand. Beste citaten over relaties op pinterest. Pin van claudia den brekel op stempel afbeeldingen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)