Best bhagavad gita images on pinterest. De essentie van bhagavad gita discvr. Bhagavad gita dvd hoofdstuk met mansukh patel een deel. Inzicht met yvonne kroonenberg en nadja hüpscher. De bhagavad gita boek e dr door william q judge. Beste ideeën over rustige citaten op pinterest. Bhagavad gita gratis boeken downloaden in pdf fb epub. Bhagavad gita gratis boeken downloaden in pdf fb epub. De kern van yogafilosofie volgens bhagavad gītā. Bol bhagavad gita zoals ze is a c bhaktivedanta. Bhagavad gita c keus boeken. Bhagavad gita e mossel hardcover ako. De belezen kater ars floreat. De waarde van waarden swami dayananda uitgeverij viveki. Publicatie event bhagavad gita.

Masterclass met sripad bv sridhar maharaj juni. Bhagavad gita de weg naar verlossing zenzoekers. Beste afbeeldingen van shades of grey woorden. Boekwinkeltjes de bhagavad gita zoals ze is. Bhagavad gita cursus door paramahamsa vishwananda. Mooie zinnen quotes citaten uitspraken plazilla. Inzicht met yvonne kroonenberg en nadja hüpscher. Bhagavad gita wikipedia. De essentie van bhagavad gita swami dayananda. Bhagavad gita guus nooteboom boeken. Op weg met de bhagavad gita essentie van reis. Bhagavad gita. Bhagavad gita hoofdstuk. Inspirerende citaten uit de bhagavad gita mindfulmommy. Een ervaring op het bhagavad gita seminar.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.