Hafiz hafez quotes the bohemian blank. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Filosofische citaten vriendschap wijsheid wanneer je. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Best spreuken citaten en teksten over liefde images on. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Vage gradiëntachtergronden met het inspireren van citaten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Quotes over de liefde die zo waar zijn froot. Beste afbeeldingen van spreuken citaten en teksten.

Het is goed om een realistische overweging te maken over. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Spreuk vriendschap is één ziel in twee lichamen hét. Filosofische citaten vriendschap wijsheid wanneer je. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Spreuk liefde je bent in mijn hart meer dan zou denken. Bol citaten over de liefde gerd ley. Liefde filosofische uitspraken clarasandragina site. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Spreuken spirituele teksten. Beste afbeeldingen over spreuken citaten en teksten. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.