Inspirerende quotes voor vaders de praktijkvader. Quotes over de liefde die zo waar zijn froot. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Wijsheden algemeen. Het is goed om een realistische overweging te maken over. Ware liefde is teksten pinterest en. Quotes over de liefde die zo waar zijn froot. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren.

Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste afbeeldingen van spreuken citaten en teksten. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Quotes over de liefde die zo waar zijn froot. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken citaten en teksten. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Wijsheden ontvangen per e mail. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Bol citaten over de liefde gerd ley. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.