Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Hafiz hafez quotes the bohemian blank. Citaten mijn gedichten. Bol citaten over de liefde gerd ley. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Wijsheden ontvangen per e mail. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Mooie spreuk over zingeving in het laten gaan van de.

De kracht van lieve zinnetjes of woordjes datingsite. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Het is goed om een realistische overweging te maken over. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Liefde filosofische uitspraken clarasandragina site. Filosofische citaten vriendschap wijsheid wanneer je. Spreuken spirituele teksten. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Spreuk liefde je bent in mijn hart meer dan zou denken. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste afbeeldingen van spreuken citaten en teksten. Top mooie wijze en leuke spreuken plazilla. Quote vriendschap vergroot het geluk en vermindert.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]