Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Bol inspirerende business citaten merkloos. Beste ideeën over ster citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Van binnenuit die schöpfung adam en eva. Factor e zine bij de methode. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor kwaadspreken quotes rumag enzo. Beste ideeën over gevoelige citaten op pinterest. Pedagogiek kids pinterest kinderen dyslexie en rouw. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen.

Tips en citaten over hygge een boekje vol inspiratie voor. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Tegeltjeswijsheden van vincent gogh. Gesproken spreuken en citaten van filosofen andere. Personal branding quotes spreuken en citaten over jezelf. Mooie spreuken en citaten meer. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Thich nhat hanh lach haal adem en neem de tijd hét. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.