Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. De kleine prins geluk gratis boeken downloaden in pdf. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Ondeugende citaten online kopen lobbes. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten en spreuken over boeken. Twintigduizend citaten door s w f margadant gebonden. Leef vanuit je verbeelding gratis boeken downloaden in. Bol citaten aforismen r edens storm. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. De leeskring leest ‘nachttrein naar lissabon. Beste ideeën over auteur citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen alleen op pinterest.

Augustinus zijn mooiste citaten boeken. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Mooie quotes uit boeken chicklit. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Pareltjes puur citaten van puriteinen boeken kameel. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Quote van de week tekstbureau ginneken. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.