Bol marie antoinette a fraser boeken. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Weet je wat bijzondere gedichten en citaten. Beste jezus christus citaten op pinterest. Bol troost boeken. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Als jij er niet meer bent mamaplaats. Pareltjes liefde j c ryle boeken kameel. Gelukkig nieuwjaar app voor iphone ipad en ipod. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Moederliefde gratis boeken downloaden in pdf fb epub. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.