Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Citaten kunst terbaru beste ideeën over slaapkamer muur. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Best images about inspirerende teksten on pinterest. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Toon hermans tijd is alles niets mooie teksten. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Citaten kunst terbaru beste ideeën over slaapkamer muur. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Albert einstein citaten aforismen citeert de grote. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag.

Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste loslaten citaten op pinterest laten gaan. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Quotes spreuken oneliners mwah vakantie. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]