Grappige citaten verjaardagen pinterest. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Yes please wat zou ik graag een aan uitknopje willen. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Best spreuken citaten en teksten over liefde images on. Spreuken pinterest teksten en citaten. Broer en zus teksten pinterest zussen. Spreuken geluk quotes of the day. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. De weg van hoofd naar hart be blissed. Pin van annie roos op vrijheid en geluk in je leven. Mooie engelse teksten quotes of the day. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Meer dan afscheid citaten op pinterest.

Meer dan afgewezen citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van mooie en lieve woorden. Rumag kvg t teksten citaten en grappig. Pin van inge moors op citaten pinterest vriendinnen. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaten spirituele teksten academie. Moeder woorden pinterest moederdag citaten. Verlies moeder mooie gedichten en illustraties. Mooie spreuken pinterest. Vooruit kijken quotes t citaten en teksten. Spreuken en gedichten quotes of the day. Wil dit op mijn rouwkaart quotes t citaten teksten en. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Best images about nederlandse citaten on pinterest. Spreuken teksten citaten en gedichten bij overlijden.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)