Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Kwijt teksten gedichten en citaten. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Mooie spreuk over vriendshap. Pin de carla van den assem en tekst pinterest. Woorden die raken gedicht keuzes verdriet. Een stukje leegte quotes pinterest gedichten. Beste afbeeldingen over spreuken citaten en teksten. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze. Blijf jezelf gedichten pinterest spreuken teksten. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Spreuken spirituele teksten. Beste echte vriendschap citaten op pinterest.

Mezelf vinden gedichten teksten en spreuken. Geloof in jezelf mooie teksten pinterest. Sef quotes mooie teksten pinterest spreuken. Beste ideeën over grappige zus citaten op pinterest. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Geschifte vriendin rumag pinterest teksten. Spirituele spreuken en citaten teksten. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Teksten over het leven tr belbin. Spreuken teksten citaten en gedichten bij overlijden. Spreuken geluk quotes of the day. Beste afbeeldingen van mooie en lieve woorden. Pin citaten quotes spreuken facebook on pinterest. Voor meer prachtige teksten en citaten https.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)