Citate despre fotografie. Citate in fotografie despre. Citate despre fotografie. Citate in fotografie despre. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate imagini startaici poza pozele. Citate in fotografie despre. Interviu cu andrei cucu despre fotografie și viața de. Citate scurte fotografie despre viata osho fraze. Citate fotografie borcanul cu. Imagini amprente. Citate in fotografie despre. Citate in fotografie despre. Citate despre fotografie.

Citate despre fotografie. Citate celebre despre fotografie studio raphael. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate de călătorie. Citate despre fotografie. Citate in fotografie despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Simy mihael calatorii fotografie poezie citate. Citate despre fotografie. Citate in fotografie despre. Cristian shared a link. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.