Citate despre fotografie. Citate fotografie borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate celebre albert enstein simy mihael. Citate celebre albert enstein simy mihael. Citate celebre imagini trilulilu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate suflare. Citate poza album de familie. Citate despre viata căutare google adevar pinterest. Cele mai bune de idei despre citate prietenie. Citate celebre octavian paler de macratusca. Zece citate celebre despre inteligență și atributele ei. Citate despre fotografie.

Citate despre fotografie. Interviu cu andrei cucu despre fotografie și viața de. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Citate fotografie borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate suflare. Cele mai motivante g nduri spuse de îndrăgitul actor. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate regele mihai i de eudan. Citate despre fotografie. Citate frumoase despre dragoste yupi md. Citate celebre albert enstein simy mihael. Citate de călătorie.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)