Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste afbeeldingen van tekst plaatjes voor iedereen. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Beste ideeën over citaten uit het verleden op. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Denis diderot het heden is zwanger van de toekomst. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest.

Beste ideeën over thee citaten op pinterest theetijd. Beste ideeën over school citaten op pinterest blijf. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Beste afbeeldingen van verleden heden toekomst. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. De toekomst en citaten pagina pot van. Beste ideeën over papa citaten op pinterest. Beste ideeën over school citaten op pinterest blijf. De toekomst en citaten pagina pot van. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest zand. Set of inspiration hand drawn quotes about happiness stock. Beste ideeën over tweeling humor op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam augustus.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.