Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste ideeën over tweeling humor op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto s. Spreuken over verre liefde clarasandragina news. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Spreuken en gezegden quotes of the day. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste ideeën over citaten uit het verleden op. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Best verleden heden toekomst images on pinterest a.

Citaten toekomst id bertus aafjes aforismen. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. 蓝天 绿地 花丛摄影图 自然风景 自然景观 摄影图库 昵图网nipic. Beste afbeeldingen over nederlandstalige op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Leer te beseffen wat je hebt voordat de tijd laat. Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Solitude citaten over depressies. Soms moet je de toekomst gewoon op laten afkomen loesje. Citaten en wijze woorden uit de islam augustus. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.