Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Sarah demey mijn kijk op het leven mens en zingeving. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. De reeks kaarten met citaten over liefde engels vector. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Citaten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto s. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. We are one liefdevolle citaten. Best spreuken citaten en teksten over liefde images on. Citaat van liefde stock afbeelding. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige.

Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Liefde citaten kleding online insider. Teksten over het leven tr belbin. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Spreuk liefde is loslaten spreuken moeilijke tijden. Citaten valentine belettering liefde collectie hand. Best images about mooie gedichten en spreuken on. Ver weg en dromen fijne kwaliteit zwarte muur vinyl. Boekje liefde vol gedichten citaten en korte verhalen. De tijd gedicht. Ik draag nog steeds de lach die jij mij gaf hét. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Basichus teksten citaten spreuken en.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)