Het mooiste wat je kunt worden is jezelf inspiratie. Eenvoud is een sleutel van wijsheid die vind je in. Moed spreuken citaten en wijsheden. Citaten over wijsheid pin van reina vierhouten op ned. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Spreuken wijsheid. Van on pinterest. Blijven leren en ontwikkelen citaten teksten. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Wijsheid is weten erkennen aanvaarden en veranderen. Geluk zit in kleine dingen wijsheid quotes nederlands. Mooie spreuken citaten pictures car interior design. Pin van miep geluk op jabbertje pinterest citaten. Duisternis is een gedachte liefde draagt waarheid licht. Wijsheid citaten pinterest spreuken en.

Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. God schenk me de kalmte om dingen te accepteren die ik. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Wijsheid stop met vasthouden wat pijn doet reik uit. Spreuken citaten pot van. Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Pin van judith egberink op gedichten pinterest. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Beste uil citaten op pinterest slapeloze nachten en. Citaten over wijsheid youtube. Spreuk zelfkennis is het begin van de wijsheid. Wijsheid wie erop vertrouwt dat hij de oceaan is. Loslaten quotes pinterest mindfulness en. Citaten wijsheid meer dan motiverende op. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.