Ik mareiki ॐ. Beste liefdesverdriet citaten op pinterest. Vliegtegeltje van wijsheid teksten pinterest. Citaat piekeren neemt niet je zorgen weg van morgen maar. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Spreuken en citaten over het leven quotes. Management wijsheden. Wijsheden ontvangen per e mail. Spreuken tegels quotes of the day. Wijsheid is weten erkennen aanvaarden en veranderen. Hoe ouder de man citaten pot van. Elke wijze uil begon ooit als uilskuiken spreuken. Meer dan uil citaten op pinterest wijsheid. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin.

Stilte spirituele teksten. Meer dan motiverende citaten op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Spreuken over eerlijkheid bj aboriginaltourismontario. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Spreuk zelfkennis is het begin van de wijsheid. Best images about tegeltjes humor en wijsheid on. Wijsheid als je gelukkig bent moet niet nog gelukkiger. Wijsheid wanneer je praat herhaal alleen wat al. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste uil citaten op pinterest slapeloze nachten en. Eenvoud is een sleutel van wijsheid die vind je in. Beste uil citaten op pinterest slapeloze nachten en. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Pin van anne kordelaar op mooie teksten pinterest.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.