Artie annie briana daily photography. This ‘annie doesn t shine despite daddy warbucks. Miss fábulas fabulita doll annie. Annie baker wikipedia. Annie oakley museum greenville oh ohio. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Annie lennox says twerking has nothing to do with feminism. Masterpiece portraits by annie leibovitz. ライナー・ブラウン hyp さんのイラスト ニコニコ静画 イラスト. Annie aus der reihe ‪ ‎ ‬ acht. Annie|amazone アマゾーヌ. Annie brocoli by. De skönaste citaten från morgan och ola conny. For annie girls and dogs tomorrow is here today. Annie lööf därför hejar jag på hillary debatt expressen.

Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Besten annie leibovitz bilder auf pinterest. Beste literatuur citaten op pinterest. Selgen a s. Annie leonhardt by clarika on deviantart. Avant quot sweet dreams la longue route vers le succès de. Ajournement du procès de l ancienne directrice la. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Annie lööf utvisningarna till afghanistan måste pausas. Best images about rooster and lily on pinterest s. Skärmavbild kl politikerkollen. Annie m g schmidt citaten aforismen citeert de grote. Annie c tan yee mylene abiva luau party women s. Beste afbeeldingen van omdenken door sandra oomes.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.