Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Citaat van liefde stock afbeelding. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Meer dan ik mis je op pinterest rouw en. Erfgenamen willen geld voor gebruik citaten joseph goebbels. Erfgenamen willen geld voor gebruik citaten joseph goebbels. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Review geen tijd geld toch doen happy goats. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Spreuken pinterest teksten en.

Spreuken tegels quotes of the day. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Tegel geld indruk t. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Geld is citaten pot van. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Koester de rijkdom van je hart dan worden. Geld voor het leven chocolade ziel uitdrukking. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over fijne feestdagen op pinterest. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: