Beste ideeën over snoep citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Lol rumag quotes pinterest teksten grappig en. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste grappige ochtend citaten op pinterest. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Beste ideeën over maandag citaten op pinterest happy. Beste verjaardag humor citaten op pinterest grappige. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest.

Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste citaten huwelijk op pinterest. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Lieve schoonmoeder grappige teksten pinterest. Humor belastingdienst tekst pinterest spreuken. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.