Beste afbeeldingen van loesje citaten inspirerende. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Als je loslaat heb twee handen vrij loesje. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Moda di amici maart. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Loesje pinterest teksten spreuken en citaten. Unesco scholen. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Loesje and quotes pinterest bezuinigen.

Vakantie avontuur spreuken loesje pinterest. Minder haatmails meer liefdesbrieven loesje. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Uitspraken van loesje google posters en spreuken. Loesje horen kijken luisteren pinterest muziek. Herfst wat een prachtige tijd loesje spreuken. Spreuken loesje google zoeken t. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Loesje v d posters on twitter quot herfst willen alle. Spreuken over samenwerken ro belbin. Loesje on pinterest vans chalkboards and schools. Loesje pubers en loslaten pinterest teksten. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Ouder worden is vernieuwend mensenmens.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.