Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Grappige citaten vakantie beste ideeën over. Beste ideeën over buren citaten op pinterest. Teksten over het leven tr belbin. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Niks moet niksen mag vakantie suededesign fijne. Grappige citaten over vakantie beste ideeën. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Grappige citaten over vakantie beste ideeën. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Vakantie avontuur spreuken loesje pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest.

Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Gedichten paula hagenaars mooie teksten en uitspraken. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest. Knutzels archief spreuk van de week. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Inzicht de wereld is een boek wie niet reist leest. Images about loesje op pinterest pasfotoautomaten. Vakantie rumag pinterest humor en. Grappige citaten vakantie beste over. Images about loesje on pinterest tes this morning. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Moved permanently. Vakantie pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.