Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Vakantie avontuur spreuken loesje pinterest. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest. Mooie spreuken pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest.

Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Beste afbeeldingen over rumag spreuken op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)