Toon hermans tijd is alles niets mooie teksten. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Citaten en wijsheden over tijd beste falen op. Pin van sharon verhagen op darum quotes funny en. Teksten leven quotes of the day. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Tijd zandloper mooiespreuken. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Spreuk er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Wijze citaten over tijd beste ideeën op. Best images about inspirerende teksten on pinterest. Quotes just be you.

Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Leef in de tevreden tijd mooie teksten en tekeningen. Tijd belettering motivatie citaten over en lijsten. Bij de tijd persoonlijk en tijdloos cadeau boek over. Ja dat wordt tijd voor leven zelf en niet. Quote mindful leven tijd nemen voor jezelf is een keuze. Gedicht over tijd bijzondere gedichten en citaten. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Er is altijd tijd genoeg om te laat komen loesje. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.