De idealen van pieter teyler een erfenis uit verlichting. De dagen van week uit een ander oogpunt heel tof. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam maart. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten over loslaten. Citaten uit de confessio fraternitatis rc belijdenis van. Verlichting en franse revolutie v lesmateriaal wikiwijs. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Verhogen leeropbrengsten hoe doe je dat ppt download.

Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. De verlichting uit evenwicht itinera institute. De leukste citaten uit literaire thriller ondraaglijk. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Het werk van wiskundige l e j brouwer ppt download. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. “ik verwijder zwart van is met positieve citaten uit de. Boekwinkeltjes boeken zoeken theologie.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]