Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste dankbaar citaten op pinterest gelukkig gezin. Zóó schattig tag iemand die is say it in dutch. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Vesar lol pinterest funny vintage and signs. Giraffes praten met elkaar in de nachtelijke uren. Beste afbeeldingen van anything giraffe. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Spreuken citaten app voor iphone ipad en ipod touch. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Búho full hd fondo de pantalla and escritorio. Fotospecial beestjes met ijsjes in israëlische zoo de.

Beste ideeën over positief denken op pinterest blijf. Zorgen quotes pinterest helemaal waar citaten en. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over zeil citaten op pinterest mark. Beste verliefd citaten op pinterest the. Hahaha klopt rumag humor pinterest. Beste grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over dankbaar citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van teksten citaat gedachten en.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.