Beste ideeën over zeil citaten op pinterest mark. Beste afbeeldingen van teksten citaat gedachten en. Spreuken citaten app voor iphone ipad en ipod touch. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste verliefd citaten op pinterest the. Fotospecial beestjes met ijsjes in israëlische zoo de. Vesar lol pinterest funny vintage and signs. Beste grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Giraffes praten met elkaar in de nachtelijke uren. Beste ideeën over dankbaar citaten op pinterest. Hahaha klopt rumag humor pinterest. Zóó schattig tag iemand die is say it in dutch. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest.

Búho full hd fondo de pantalla and escritorio. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste dankbaar citaten op pinterest gelukkig gezin. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over positief denken op pinterest blijf. Beste afbeeldingen van anything giraffe. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Zorgen quotes pinterest helemaal waar citaten en.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.