Images about citaten van loesje on pinterest tes. Krijtbord citaten op pinterest. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Loesje google zoeken citaten pinterest. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Loesje pinterest teksten spreuken en citaten. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Loesje horen kijken luisteren pinterest muziek. Beste ideeën over fouten maken op pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on pinterest. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Meer dan communicatie citaten op pinterest. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten.

Loesje pubers en loslaten pinterest teksten. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Keywords afscheid collega tekst loesje and tags. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)