Ingspire quote als je kijkt naar wat er altijd was. Wijsheid en ervaring tegelwijsheid spreuken. Eenvoud is een sleutel van wijsheid die vind je in. Spreuken citaten pot van. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Salomo s lofzang op de wijsheid uit het boek van. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Lars van der werf schrijft de allermooiste versjes. Wijsheid u. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Wijsheid instaquote snapwidget mindfulness. Best food quotes images on pinterest voedsel citaten. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen.

Wijze woorden filosofie. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Filosofie citaten. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Pin van mathilde vuijst op spreuken mooie plaatjes. Wijze zinnen wijsheid twitter. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Wijsheid van boeddha over acceptatie en geluk hét. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Spreuken spirituele teksten. Wijsheid is weten erkennen aanvaarden en veranderen. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Wijsheden ontvangen per e mail. Best school hoogbegaafd images on pinterest buns.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.