Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaat gezondheid is het grootste geschenk tevredenheid. De citaten van boedha gezondheid tevredenheid ronde. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Spreuk voor je lichaam zorgen is een investering. Beste ideeën over gezond leven citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Bewustwording is onze rijkdom als we weten dat geld niet. Meer dan ideeën over motiverende woorden op pinterest. Ik verander mijn leefstijl weightwatchers afvallen. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Favoriete spreuken over gezondheid sw belbin. Beste citaten van buddha op pinterest boeddhistische.

Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Wijsheid wanneer je praat herhaal alleen wat al. Beste gezond leven citaten op pinterest gezonde. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Inzicht mindfulness als je de moed vindt dwars door. Spreuk eten is een noodzaak maar bewust. Spreuken en citaten over het leven quotes. Quote wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van mooie plaatjes en teksten. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Beste afbeeldingen over jabbertje op pinterest. Beste gezond leven citaten op pinterest gezonde. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.