Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Gesproken spreuken en citaten van filosofen andere. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Thich nhat hanh lach haal adem en neem de tijd hét. Bol filosofen lexicon rob heijloo. De filosofische citaten van aristoteles stickers zazzle. Wijze woorden filosofie. De filosoos filosofen top twaalf ppt video online download. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Bol inspirerende business citaten merkloos. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten.

Beeldgedicht. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Citaten quotes en uitspraken van osho plazilla. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Wat zeiden bekende filosofen over het belang van eten l. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Filosofie lot met uitgaven van en over s werelds. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Tegeltjeswijsheden van vincent gogh. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.