Kunst portfolio geschiedenis. Een nieuw gewelf in middeleeuws ter apel groningen dvhn. Draken in het middeleeuwse wereldbeeld. Kerstdiner uit de middeleeuwen historische kring dalfsen. Middeleeuwen kastelen. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Kookworkshop middeleeuwen eetverleden. Beeldhouwkunst uit de late middeleeuwen in nederlanden. Spaanse miniaturen uit de middeleeuwen antiquarian. Gratis afbeeldingen gebouw kasteel italië vestingwerk. Muziekinstrumenten uit de middeleeuwen archeon. Middeleeuws ter apel een leuk en leerzaam spektakel voor. Dagje uit naar de middeleeuwen fijnuit. Bol de mooiste mythen en sagen uit middeleeuwen. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden.

Middeleeuwse barvrouw outfit vegaoo. Powerpoints rian. Beeldhouwkunst uit de late middeleeuwen in nederlanden. Citaten en wijze woorden uit de islam treur niet. Speurders ridder zwaard excalibur zwaarden. Ridders. Ridder op paard redactionele stock foto afbeelding. De mooiste mythen en sagen uit middeleeuwen hans p. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Zelfmoord in de middeleeuwen een grote schande. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Middeleeuwen wikipedia. Rundvleespastei eetverleden. Schooltv de middeleeuwen afl het kasteel.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.