Muziekinstrumenten uit de middeleeuwen archeon. Leven in een middeleeuwse stad ppt video online download. Ridderverhalen uit de middeleeuwen boek door jozef. Ridders. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Bol de mooiste mythen en sagen uit middeleeuwen. Kookworkshop middeleeuwen eetverleden. May berthi s we page. Re hoe een hebzuchtige christelijke maatschappij door de. Spaanse miniaturen uit de middeleeuwen antiquarian. Een nieuw gewelf in middeleeuws ter apel groningen dvhn. Powerpoints rian. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Halloween de middeleeuwen heks verleidt een monnik. Dagje uit naar de middeleeuwen fijnuit.

Diners eetverleden. Middeleeuwen gilden beroepen mieke rozing wereld. Workshops en demonstraties stichting foeks. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Verschrikkelijke martelwerktuigen uit de middeleeuwen. Het leven in de middeleeuwen redactionele afbeelding. Het werk van wiskundige l e j brouwer ppt download. Draken in het middeleeuwse wereldbeeld. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Bol de mooiste mythen en sagen uit middeleeuwen. De valse middeleeuwen. Uit de eerste hand middeleeuwen ii ad visser. Schooltv naar de markt in middeleeuwen kopen en verkopen. Kerstdiner uit de middeleeuwen historische kring dalfsen. Jodenvervolging.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.